Missie en visie

Onze missie “Er is altijd een passende oplossing”

Onze missie is om altijd tot een passende oplossing te komen voor onze relaties. Voor de een kan dat zijn het ontzorgen in administratieve lasten en voor de ander een luisterend oor, komen tot een passende financiering of inzicht in de huidige en toekomstige financiën. Wij willen er zijn voor de klant en zijn gezin als vertrouwenspersoon en financiële huisarts en we schakelen specialisten in waar nodig.

Wij geloven in goede automatisering en samenwerkende zelfstandigen die kennis en kunde delen en daardoor flexibel zijn in prijs en product. Wij geloven dan ook sterk in het principe dat je gaat vermenigvuldigen als je deelt. Dan is er altijd een oplossing.

Onze visie
Omdat wij geen personeel hebben, geen interne overlegstructuren, een heldere manier van factureren en goed geautomatiseerd zijn houden we tijd over die we graag in onze klanten investeren.

 

“Op die manier bieden wij een hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerend tarief
en met aandacht voor de klant”

 

Daarnaast hebben wij een netwerk van zelfstandig professionals en specialisten die we kunnen inschakelen waar nodig. Op die manier bieden wij een hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerend tarief en met aandacht voor u als klant. U betaalt niet op voorhand voor de specialist, maar alleen als het nodig is.