Non-profit organisaties

Zoekt u een accountant voor uw vereniging, coöperatie of stichting? Kramer & Remery is thuis is in non-profit sector.
Vanuit ons kantoor in Hilversum werken wij voor meerdere stichtingen en verenigingen in het hele land. Zowel culturele instellingen, zorgaanbieders en kleine non-profit organisaties maken gebruik van onze expertise.

Deskundig
Wij zetten onze deskundigheid graag in voor uw organisatie op het gebied van jaarverslaggeving en subsidie verantwoording. Of u nu een prestatie-, investerings- of exploitatie subsidie ontvangt in combinatie met reguliere uitvoeringskosten, iedere non-profit organisatie heeft aandachtspunten. Een betrouwbare en tijdige verantwoording is van essentieel belang.

Realiseren van doelen
U wilt op een goede manier de doelstelling van uw organisatie realiseren en de bijbehorende inkomsten en uitgaven passend verantwoorden. Het afleggen van verantwoording aan het maatschappelijk verkeer. Wij verzorgen met onze experts efficiënt uw accountants- en subsidie controles conform de gestelde wet- en regelgeving.

Klankbord
Tevens zijn wij voor uw directie, bestuursleden en toezichthouders beschikbaar voor advies op het gebied van governance, fiscaliteiten en het goed structureren van uw organisatie en financiële administratie.

Praktisch en doelgericht
Het opstellen van beleidsplannen, begrotingssystematiek, belonen van medewerkers en ICT veiligheid, onze specialisten staan voor u klaar voor advies.

Kennismaken
Omdat iedere non-profit organisatie een eigen focus en aandachtspunten heeft, zijn wij graag bereid in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden door te spreken.