Over ons

Het logo van Kramer & Remery staat voor de ambachtelijke kwaliteit van ons werk. Maar ook het schild wat wij voor onze klanten willen zijn. En een schild omdat wij staan voor onze vaktechnisch beslissingen. Betrouwbaar, betrokken en bekwaam.

Kramer & Remery “vermenigvuldigen door te delen”
Door een sterke mate van automatisering verandert de rol van de accountant. Het boeken van administraties en het opmaken van financiële rapportages gaat steeds sneller. Wij zien dat als een goede ontwikkeling en het biedt mogelijkheden. Er is steeds sneller en meer informatie voor u beschikbaar en wij helpen u graag om die informatie te vertalen in begrijpelijke taal en relevantie voor u, uw gezin en uw onderneming.

 

“Van persoonlijke coaching van de ondernemer
tot pensioenplanning en
waardebepaling van de onderneming”

 

En daar komt onze rol naar voren. Even met de klant aan tafel zitten en hem of haar uit de waan van de dag halen. Even stilstaan bij het nu en de toekomst. Daar moet je tijd voor maken.

 

“Wij geloven sterk in het principe
dat je gaat vermenigvuldigen als je deelt”

 

Dit doen wij niet alleen, wij hebben een netwerk om ons heen met zelfstandige professionals en specialisten die wij kunnen inschakelen op verschillende gebieden. Van persoonlijke coaching van de ondernemer tot pensioenplanning en waardebepaling van de onderneming.

 

Wij geloven dan ook sterk in het principe dat je gaat vermenigvuldigen als je deelt. Dan is er altijd een oplossing.

R

Persoonlijk

Tijd voor de klant

R

Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

R

Vaste prijzen

Dienstverlening op abonnementsbasis

R

Netwerk

Full-service met een netwerk van 20 adviseurs