Zelfstandig professionals

Ondernemen doet u niet alleen. U heeft steun nodig van ondermeer uw gezin en netwerk om gezamenlijk een doel te bereiken. Een goede adviseur kan hierin een waardevolle bijdrage leveren. Als uw accountant en vertrouwenspersoon willen wij graag ons steentje hierin bijdragen.

Ons dienstenpakket is erop gericht om u inzicht, overzicht en focus te geven. Wij geven u financiële rust en maken samen met u een persoonlijk stappenplan voor de toekomst van u, uw gezin en onderneming. Door een slimme manier van samenwerken kunt u gebruik maken van onze expertise en dat van ons netwerk. U betaalt alleen waar u gebruik van maakt. Beschikbaar binnen Kramer & Remery wanneer het nodig is, continu beschikbaar voor u als ondernemer.

Robotic boekhouden
De kwaliteit en het up to date houden van uw financiële administratie wordt steeds belangrijker omdat dit de bron is van veel informatie. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van robotic boekhouden kunt 80% tot 100% van uw boekhouding volledig automatiseren. Wij besteden dan ook tijd en aandacht aan een goede inrichting van uw administratie, daar begint het mee.

Fiscale jaarcijfers, bijlage bij de aangifte
Voor veel ZZP-ers is het opmaken van een jaarrekening op basis van boek 2 titel 9 en voorzien van een samenstelverklaring niet nodig. Het opstellen van een fiscale balans voor de aangifte inkomstenbelasting is vaak voldoende. Dit noemen we de bijlage bij de aangifte. Door te kiezen voor een bijlage bij de aangifte kunt u kosten voor het opstellen van uw jaarcijfers besparen.